Campanie de sensibilizare în social media-participare

AUTISM ROMANIA face o campanie de sensibilizare în social media cu prilejul Zilei Mondiale de Conștientizare a Autismului. Cu această ocazie, solicităm persoanelor cu TSA și/sau  membrilor familiilor să se înregistreze în scurte clipuri video, inclusiv colaje de imagini cu sunet ( înregistrare audio a ‘poveștii’ , a mesajului dorit a fi transmis), și să ni le trimită pentru a fi încărcate pe site ul AR și alte rețele de socializare, spoturi TV, presa scrisă și online, newsletter.

Filmările, imaginile furnizate de participanții la această campanie vor fi folosite pentru promovarea unei mai bune înțelegeri a Tulburărilor din Spectrul Autismului in Romania. Le vom utiliza in diferite moduri, într-o varietate de media, incluzând:

  • pagina de Facebook AR, site-ul web, pagina de campanie, buletine informative și alte materiale promoționale
  • mass-media online, difuzare la nivel local, regional și național

Imaginile video,  înregistrări sonore primite pot fi utilizate în mai multe moduri și pot fi editate de noi pentru a se potrivi nevoilor campaniei, atingerii scopul pentru care este realizată: conștientizare și sensibilizare publicului larg asupra autismului, asupra persoanelor cu autism.

Pentru a vă da acordul dumneavoastră ca AUTISM ROMANIA să utilizeze și să reproducă fotografiile, înregistrările video și/sau sonore ale dvs. și/sau copilul/copiii dumneavoastră, trimise în scopurile enumerate mai sus, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Dacă în film sau imagini, apar și alte persoane (rude, profesori, colegi etc), vă rugăm să ne trimiteți și formularul de acord completat și semnat de către aceștia, alături de formularul semnat de DVs.. 

Formular de acord

(vă rugăm să bifați una sau ambele, după caz) pentru

Adult:

Subsemnatul …………………………………………………………  sunt de acord ca AUTISM ROMANIA să folosească în social media sau în orice altă formă de promovare (ca de exemplu spoturi TV, presa scrisă și online, newsletter, pagină web) fotografiile, înregistrări video și/sau a înregistrările audio în care apar eu, pentru scopurile menționate mai sus.

Copilul / copiii:

Eu, ca părinte sau tutorele copilului/ copiilor…………………………………………………, sunt de acord ca AUTISM ROMANIA să utilizeze în social media sau în orice altă formă de promovare (ca de exemplu spoturi TV, presa scrisă și online, newsletter, pagină web), fotografiile, înregistrările video sau audio, în care apar eu și/sau copilul meu/ copiii mei, pentru scopurile descrise mai sus.

Semnătura:

Data:

Numele (cu litere de tipar)

Telefon:

E-mail:

Vă mulțumim!

Leave a Comment

Your email address will not be published.