Sprijină programele noastre pentru incluziunea persoanelor cu autism în comunitate!

Donație online

Cu ajutorul dumneavoastră, vom reuși să le oferim copiilor și tinerilor cu autism din București o șansă la normalitate. Puteți dona online sau virament bancar pentru proiectul nostru Centrul multifuncțional de servicii și resurse în autism , unde oferim mai multe programe si activități in special pentru adolescenți, tineri, adulți și familiile lor. Va rugăm să menționați pentru care program donați:

  1. Terapie ocupațională pentru tineri  (cumpărăm materiale și consumabile pe care le folosim în atelierul de bricolaj la confecționarea felicitărilor, a bijuteriilor; cumpărăm ustensile de bucătărie și produse-consumabile necesare la atelierul de bucătărie
  2. Activitățile de socializare în centru și în comunitate (ieșiri in comunitate, excursii, tabere)
  3. Programul recreativ sportiv (cumpăram consumabile si echipamente pentru atelierul de baschet, sprijinim familiile financiar pentru ședințe de înot, bowling, dans, mișcare adaptată-fitness cu copiii lor)
  4. Sprijin pentru a angajare în muncă pentru tineri-adulți (evaluare și consiliere vocațională, sprijin pentru găsirea unui loc de muncă și menținerea acestuia)
  5. Sprijin pentru familii (grup de suport, consiliere de familie, consiliere educațională, consiliere în self/advocacy)

Vă mulțumim că ne sprijiniți!

DONEAZĂ PRIN TRANSFER BANCAR

În contul: 
RO16RNCB0075035216150001 (lei) 

RO05RNCB0075035216150005 (Euro)

Banca: BCR sucursala sector IV,    Cod Swift RNCBROBU, Cod Bic RNCB
Titular cont: AUTISM ROMANIA -Asociația Părinților Copiilor cu Autism