Campanie de Constientizare Fundraising

O societate bună pentru oamenii cu Autism

CUM POTI CONTRIBUI?

A. Dacă ești o persoană cu autism

Trimite-ne povestea Ta

Poti să spui câteva cuvinte despre tine, ce ai vrea să știe sau cum ai vrea să te vadă cei din jur.  
Transmite mesajul tău despre cum ai vrea să fie satul, orașul în care locuiești, țara, ca să fii și tu împlinit. 

Participă la Evenimentul din
2 Aprilie

Marcăm Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului.

Vino în 2 aprilie în Cișmigiu  și , alături de alți tineri autiști și de familiile lor, fii VOCEA propriilor dorințe, nevoi și drepturi.

 

Devino selfadvocate

Participă la activitățile noastre de învățare despre cum poți deveni selfadvocate-(autoreprezentant). Vei cunoaște tineri autiști si tineri tipici voluntari cu care poți socializa și cu care poți descoperi lucruri noi despre tine și despre alții.  

 

B. Dacă ne ești un prieten și dorești să ne susții în lupta noastră pentru o societate bună și pentru persoanele cu autism, poți să o faci în diferite moduri:

Fii alături de noi la Evenimentul din 2 Aprilie

Este o adunare publică pentru a marca Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului.  Lansăm campania AUTISM ROMANIA de conștientizare, sensibilizare a publicului general pentru a Înțelege, Accepta, Respecta pe cei cu autism, pe cei diferiți/ neurodiferiți.

Zâmbește 1 km pentru autism!

Campanie de fundraising pentru o societate mai bună, mai prietenoasă pentru oamenii autiști.

Pe parcursul lunii aprilie, singur/ă sau împreună cu familia, prietenii, poți sa te plimbi pentru autism.

1 km de zâmbete pentru autism

Trebuie doar să te plimbi, dar să și arăți asta celorlalți ca o faci și pentru o cauză nobilă, O societate mai bună și pentru oamenii autiști.  Poți și să faci poze sau scurte video live sau  înregistrate pe care sa le postezi pe conturile tale social media cu un mesaj de susținere.

Te rugăm să faci o donație pentru cauza noastră AICI.

Fii Galantom!

Alege o provocare și susține cauza tinerilor cu autism. Susține programul pentru tineri de dezvoltare de abilități pentru selfadvocacy, pentru viață independentă,  socializare, participare în comunitate.

Ajută-i să nu mai trăiască în izolare, marginalizați,  rejectați și cu stare psihică în degradare.  Ajuta-i să capete  încredere în sine, sa-și dezvolte abilitățile, interesele speciale. Iar pentru asta, susține Cafeneaua A, spațiul sigur , adaptat.   

Fii prieten al unui tânăr cu autism!

Înscrie-te în programul nostru de befriending și mentorat pentru tineri cu autism, program in care vei învăța despre autism, despre tinerii autiști, îi vei sprijini la diferite activități la Cafeneaua A sau în comunitate.

Vei avea posibilitatea de crea oportunități de dezvoltare a abilitaților sociale, de comunicare, participare în comunitate pentru tinerii cu Autism.

Vei avea oportunități să te dezvolți ca OM și tu.

Campanie de Conștientizare și fundraising

Proiect derulat de:

Proiectul este derulat de AUTISM ROMÂNIA – Asociația Părinților Copiilor Cu Autism și beneficiază de o finanțare în valoare de 150.000 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.