Punem la dispoziția celor interesați de autism: părinți, profesioniști, studenți, cercetători s.a. peste 100 de titluri, periodice, ghiduri și broșuri pe diverse teme: terapii, educație, copii, adolescenți, tineri, adulți cu autism și problemele specifice acestora, experiențe personale ale persoanelor cu autism și ale părinților acestora, s.a. Majoritatea cartilor au fost achizitionate in cadrul proiectului: „Un punct de sprijin pentru familiile cu copii cu autism”, finantat de Guvernul Islandei, Principatului Liechtenstein şi Norvegiei prin Mecanismul Financiar al Spaţiului Economic, implementat de AUTISM ROMANIA intre 2009-2010 și, cele mai multe sunt în limba engleză. Încercăm să îmbogățim permanent acest fond și să adaugăm și cât mai multe publicații în limba română utile părinților și profesioniștilor.

Momentan cărțile pot fi lecturate în cadrul Centrului multifuncțional de servicii și resurse in autism “Autism conexiuni”, Calea Grivitei, Nr. 71, in cspatiul pus la dispoziție de Centrului de Sanatate Mintala al INSMC, partenerul AUTISM ROMANIA. 

Programul de funcționare: vinerea, orele 15-17.

Este necesară o programare prealabilă, cu minim 3 zile în avans, la telefon la email office@autismromania.ro sau telefon 0731816880. Bibliotecarii noștri sunt voluntari, adesea ne bazăm ajutorul tinerilor sau adulților cu autism. 

Vă așteptăm!

Fondul de cărți