Centrul multifuncțional de servicii și resurse în autism

Sprijinim persoanele cu autism, familiile acestora, profesioniștii interesați de tulburările din spectrul autismului oferind câteva resurse. Suntem în permanență preocupaţi să creştem cantitatea şi , mai ales, calitatea resurselor oferite beneficiarilor noştri. Orice sprijin pentru a spori aceste resurse venit din partea prietenilor, simpatizanţilor noştri, este binevenit şi apreciat foarte mult.

Centrul multifuncțional de servicii și resurse în autism-Autism Conexiuni a fost creat  în 2014, în cadrul proiectului ”Start în viață pentru tineri cu autism”, finanțat prin Granturile SEE și Granturile norvegiene. Are ca scop să ofere resurse și sprijin în mod special tinerilor cu autism și familiilor acestora, categoria de persoane cu autism cea mai dezavantajată din perspectiva serviciilor și resurselor adaptate nevoilor lor specifice.

În funcție de resursele existente, Centru oferă servicii și resurse nu doar tinerilor, dar si familiilor cu copii, tineri și adulți cu autism, precum și profesioniștilor, studenților, angajatorilor sau altor persoane interesate.

Centru este singurul loc unde fiica mea de 22 de ani poate merge pentru activități de zi pentru tineri cu autism, loc în care, preț de 4 ore, este implicată în activități ocupaționale, în ritmul și pe puterile ei, unde socializează cu câțiva tineri ca ea. In lipsa acestuia, am sta acasă.

Pentru mai multe informații și detalii vă rugăm să ne contactați pe email office@autismromania.ro sau telefon 0731816880.