Nevoile copiilor, tinerilor, adulților și ale familiilor lor sunt multiple și complexe. AUTISM ROMANIA depune eforturi să ofere sprijin cât mai substanțial și mai relevant acestora, să răspundă la cele mai mari provocări pe care le au beneficiarii acum. Pentru acest lucru ne bazăm pe sprijinul comunității. Vă rugăm să fiți alături de persoanele cu autism și familiile lor!

Ultimele cauze

DONEAZĂ pentru una sau mai multe dintre ele!

Job Club

Rata de angajare a persoanelor cu autism în România este extrem de scăzută, estimăm sub 0.5 %, deși unii tineri și adulți sunt foarte calificați sau au abilități foarte bune în anumite domenii de interes.

0€ of 4,000€ raised

Tabăra de vară

Tinerii si adulții cu autism nu beneficiază de servicii de zi sau de dezvoltarea abilităților de participare in comunitate sau de recreere specializate din fonduri publice. Puține familii își permit să le ofere copiilor lor o ieșire în afara localității sau o vacanță pe timpul verii, un timp de relaxare, dar și de învățare (a abilităților sociale și de participare în comunitate), în condiții adaptate nevoilor lor, cu personal specializat.

Sprijiniți eforturile noastre de a crea programul de recreere si învățare adapat nevoilor copiilor, tinerilor si adulților cu autism. Sprijiniți cauza noastră! DONATI acum!

Vă mulțumim!

0€ of 5,000€ raised

Centrul multifuncțional

Donând pentru Centrul multifuncțional, susțineți crearea și dezvoltarea unor servicii și resurse importante mai ales pentru tinerii cu autism și familiile lor, pe care acum nu le au și de care au extrem de mare nevoie.

0€ of 50,000€ raised