Proiecte din fonduri nerambursabile

2018-2019
Prospect Tech&Art Lab
 
Este un proiect dedicat copiilor și tinerilor cu autism cu vârsta cuprinsă între 10 si 18 ani, finantat de Raiffeisen Bank prin Programul de granturi “Raiffeisen Comunitati" 2018.
Prin activități nonformale- artă și IT- contribuim la creșterea șanselor de incluziune școlară, socială a elevilor cu TSA, pe viitor, pe piața muncii a tinerilor cu TSA.
 

2014-2016
Start în viață pentru tineri cu autism

proiect finanţat prin Mecanismul Financiar al Spaţiului Economic European- SEE 2009 -2014, în cadrul Programului Fondul ONG în România

citește mai mult


2009-2011
Autism Connections Europe
 
Finanțat de Comisia Europeană, prin Programul Lifelong Learning–  subprogramul Grundtvig.

Coordonator Center za avtizem Slovenia Parteneri: Autism Europe, AUTISM ROMANIA, Societatea Estoniană de Autism, Universitatea Oxford Brooks Marea Britanie, Agenția Imelda Ogilvy.

citește mai mult


2009-2010
Un punct de sprijin pentru familiile cu copii cu autism 
 
Proiect finantat de Guvernele Islandei; Lichtenstein si al Norvegiei, prin Mecanismul Financiar al Spatiului Economic European
Parteneri: Centrul de Resurse Juridice, Asociatia Creativ

2007
Să fii autist nu înseamnă să fii neuman

Proiectul a constat in desfașurarea de activitati cu rol de a spori vizibilitatea problematicii persoanelor cu autism in România, de a oferi sprijin informaţional persoanelor cu autism și familiilor, de a creşte capacitatea AUTISM ROMÂNIA de a influenţa politicile publice.

Finantator USAID-World Learning

2005
Instruire si sprijin pentru dezvoltare abilităților de viață ale copiilor și tinerilor– în cadrul proiectului ”Children and Youth as Builders of Civil Society”, ce a constat in participarea la un training pe tema dezvoltarii abilitatilor de viață si activitati de socializare in comunitate cu copiii cu autism.
 
Finantator Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile -FDSC

2003
Autism Conexiuni
 
Proiect prin care am editat si publicat primul jurnal cu informatii recente despre autism în limba romana, adresat parintilor, profesionistilor, tuturor celor interesati.
 
Finațator Banca Mondială