Blog

“Comunicare în autism şi sindromul Asperger”-Olga Bogdashina

Posted on | December 18, 2013 | Written by autism romania | No Comments

Bogdashina coperta frontalăSuntem bucuroşi să vă recomandăm cartea Olgăi Bogdashina “Comunicare în autism şi sindromul Asperger” , o carte despre comunicare, limbaj, stiluri perceptiv-cognitive/ stiluri de invatare, ’cultura autista’. Datorita parteneriatului nostru cu editura Dăinuşa, o puteţi cumpăra acum la un preţ redus cu 30%, adică la 25 de lei. (de la 37 de lei, pretul intreg).

5 lei din preţul de vânzare va fi donat către AUTISM ROMANIA.

“Comunicare în autism şi sindromul Asperger” este o carte valoroasă şi utilă atât profesioniştilor, cât şi părinţilor. Pe lângă aspectele teoretice legate de specificitatea problemelor de comunicare şi limbaj la persoanele cu autism, de stilurile senzorial-perceptiv-cognitive diferite, care afectează dezvoltarea comunicarii si limbajul copiilor cu autism, cartea conţine multe citate din persoanele cu autism, care vorbesc despre experienţele lor în vorbire-limbaj, comunicare , precum şi idei şi sugestii practice pentru dezvoltarea limbajului, pentru facilitarea comunicării persoanelor cu autism, a învăţarii.

Pentru a beneficia de reducerea de 30%, trebuie să faceţi următoarele:
1. Accesaţi http://www.editura-dianusa.ro/Publicaţii/Cărţi?product_id=77 şi plasaţi cartea în “coş cumpărături”
2. Intraţi în pagina “coş cumpărături”, selectaţi “Aplică un cupon de reducere” şi scrieţi codul ARO (cu majuscule), click pe Aplicare cupon. Numai la introducerea codului pretul cărţii este de 25 de lei.
Pretul nu include transportul. Acesta este 10 lei şi se achită separat. Insă la minim 2 cărţi comandate, transportul este gratuit.

Pentru alte detalii sau ajutor la efectuare comenzii, vă rugăm să sunaţi la 0731816880 sau să trimiteţi un email la office@autismromania.ro

Comandaţi acum cadoul perfect de Crăciun!

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.